آخرین اخبار
کد مطلب: 81342
نسل چهارم به ايران رسيد + فيلم
تاریخ انتشار : 1393/09/13 10:28:01
نمایش : 4212
صبح امروز ايرانسل کمتر از 100 روز پس از دريافت پروانه ارتقا به نسل هاي بالاتر شبکه تلفن همراه، در نشستي خبري با حضور اصحاب رسانه از شبکه نسل چهارم (4G) رونمايي کرد.
به گزارش سلام لردگان به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ به گفته مهندس دزفولي مديرعامل ايرانسل که در اين مراسم به شرح فعاليت هاي اين اپراتور پرداخت، ايرانسل توانسته طي سه ماه پس از دريافت مجوز ارتقا به نسل هاي بالاتر 75 شهر کشور و تمامي 31 مراکز استان را تحت پوشش اينترنت 3G خود قرار دهد.

اکنون شبکه 4G ايرانسل که دو هفته پيش براي نخستين بار در کشور در شهر مشهد آغاز به کار کرد، امروز در تهران رونمايي شد و همزمان شهرهاي اروميه، بابل، تبريز، قزوين، قم، کرج و همدان (جمعا 9 شهر) با 50 درصد پوشش جمعيتي تحت پوشش شبکه نسل چهارم تلفن همراه ايرانسل قرار گرفتند. تا پايان سال جاري پوشش 4G تمام مرکز استان‌هاي کشور تکميل مي‌شود و اين درحالي است که طبق تعهدات سال اول پروانه نسل چهارم ايرانسل، بايد پنج مرکز استان با حداقل پوشش جغرافيايي 10 درصدي شهرهاي تحت پوشش و حداقل پوشش جمعيتي پنج درصد در کشور تحت پوشش 4G قرار بگيرند.
 

دزفولي با اشاره به اينکه LTE نسل چهارم فناوري شبکه‌هاي موبايل است، در مورد برخي از مهم ترين مزاياي اين فناوري گفت: پهناي باند بيشتر که امکان انتقال فابل‌هاي حجيم‌تر و پرمحتواتر را در مدت زمان کمتري ميسر مي‌سازد، بهبود مدت زمان پاسخگويي شبکه که اجازه ارتباطات در لحظه را مي‌دهد و بهبود عملکرد شبکه که امکان برقراري و حفظ ارتباط در حين حرکت سريع را فراهم مي‌سازد، از جمله مزاياي آن به شمار مي‌روند.

دزفولي افزود: نسل چهارم، کيفيت متمايزي از خدمات ديتا را در اختيار کاربران قرار مي دهد به طوريکه در اين شبکه سرعت دانلود بين 10 تا 40 مگابيت بر ثانيه، سرعت آپلود يک تا 15 مگابيت بر ثانيه و مدت زمان پاسخگويي 50 تا 150 مگابيت بر ثانيه است و دامنه کاربرد گسترده‌تري را در اختيار کاربران قرار مي‌دهد که از جمله آنها حوزه‌هاي آموزش، حمل و نقل، خدمات مبتني بر مکان، سرگرمي و سلامت هستند.

وي گفت: هم اکنون ۳۳۱ شبکه LTE در ۱۱۲ کشور جهان و 603 شبکه نسل سوم در ۲۱۶ کشور جهان به صورت تجاري راه‌اندازي شده است و امروز اين فناوري با فاصله 6 ساله هم اکنون به ايران آمده است. به گفته دزفولي ايرانسل يک ميليارد يورو روي نسل جديد و فناوري هاي وابسته به آن سرمايه گذاري خواهد کرد. همچنين لازم به ذکر است که تعرفه اينترنت همراه ايرانسل قرار است از 7/14 ريال به 5/0 ريال به ازاي هر کيلوبيت برسد.

 

چگونه به 4G وصل شويم؟
علاقه ‌مندان براي دسترسي به خدمات نسل چهارم تلفن همراه لازم است سيم‌کارت‌ايرانسل فعلي خود را به Usim تبديل يا يک سيم کارت جديد نسل چهارم ايرانسل خريداري کنند. بسته بازگشت Usim ايرانسل براي تبديل سيم‌کارت فعلي به Usim در حال حاضر با قيمت 10هزار تومان و سيم کارت اعتباري نسل چهارم ايرانسل به همراه 10هزار تومان اعتبار اوليه با قيمت 20 هزار تومان از طريق مراکز خدمات ايرانسل در مناطق تحت پوشش به مشترکين و متقاضيان عرضه مي‌شود. سيم کارت هاي نسل چهار ايرانسل، به آساني و بدون نياز به برش، قابليت تبديل از سيم کارت معمولي به ميکروسيم و نانوسيم را دارا هستند.

در حال حاضر مراکز منتخب ارائه دهنده خدمات اينترنت نسل 4 ايرانسل در مناطق تحت پوشش آماده تعويض سيم کارت و يا عرضه سيم کارت اعتباري نسل 4 ايرانسل هستند. فهرست نشاني اين مراکز از طريق وب‌سايت ايرانسل به نشاني www.irancell.ir ، مرکز تماس شبانه روزي ايرانسل به شماره 700 براي تماس از خطوط ايرانسل و 09377000000 براي تماس از ساير خطوط و اطلاعيه‌هاي ايرانسل قابل دريافت است.

مشترکين براي دريافت تنظيمات به صورت خودکار، مي‌توانند کد دستوري #6*3*130* را از خط ايرانسل خود شماره گيري کنند تا ظرف چند لحظه، تنظيمات خودکار ويژه گوشي تلفن همراه‌شان ارسال شود. اطلاعات بيشتر در اين خصوص به همراه راهنماي تصويري و ويدئويي لازم براي کاربران گوشي‌هاي مبتني بر سيستم عامل‌هاي اپل iOs، آندرويد، ويندوزفون، بلک بري، سيمبين، مي‌گو و جاوا از طريق وب‌سايت ايرانسل به نشاني irancell.ir قابل مشاهده است.

 

تست سرعت 4G
حين مراسم تست سرعت شبکه 4G در برابر حضار انجام شد و سرعت دانلود به ۱۳۹.۱۵ مگابيت در ثانيه و سرعت آپلود نيز به ۴۲.۴۱ مگابيت در ثانيه رسيد. با اين حال سرعت دانلود در فضاي ساختمان مرکزي ايرانسل چيزي در حدود 24 مگابيت در ثانيه براي دانلود بود. بايد منتظر بود و ديد آيا شاهد يک همچنين سرعتي در ساعات مختلف شبانه روز و در مناطق مختلف تهران خواهيم بود يا خير.

 

تاريخچه 4G از زبان مدير عامل ايرانسل
به گفته دزفولي در سال 2004 شرکت NTT DOCOMO ژاپن، LTE را به عنوان يک استاندارد بين‌المللي در حوزه ارتباطات راديويي پيشنهاد داد و در سال 2007 شرکت اريکسون سوئد و شرکت NTT DOCOMO ژاپن، به ترتيب سرعت‌هاي 144 مگابيت بر ثانيه و 200 مگابيت بر ثانيه با استفاده از LTE را مورد آزمايش قرار دادند.

دزفولي افزود: در سال 2008 بخش ارتباطات راديويي  ITU، ملزومات استاندارد سيستم‌هاي نسل4 را  تعريف کرد و در سال 2009 شرکت‌هاي نوکيا زيمنس و LG با مشارکت يکديگر اولين تست کامل عملکرد LTE را با موفقيت انجام دادند. به گفته وي، نخستين شبکه LTE در دسترس عموم در جهان، در سال 2009 توسط Teliasonera به عنوان اپراتور پيشرو در شهرهاي استکهلم و اسلو راه‌اندازي شد و نخستين سرويس GPRS نيز به صورت تجاري، پيش از اين در سال 2000 توسط همين اپراتور ارايه شده بود.

 

دزفولي افزود: در سال 2010 خدمات LTE توسط Verizon Wireless براي اولين بار در 38 شهر آمريکا و با سرعت دانلود 5 تا 12 مگابيت برثانيه، در سال 2011، اولين شبکه LTE در کره جنوبي توسط LG U+ و SK Telecom در شهر سئول، در سال 2012 اولين شبکه LTE در خاورميانه توسط Etisalat در امارات متحده عربي، در سال 2013، اولين شبکه نسل چهارم  (LTE)در فرانسه توسط Orange  و در سال 2014  اولين شبکه نسل چهارم (LTE) در ايران توسط ايرانسل راه‌اندازي شدند.



براي ديدن فيلم اينجا کليک کنيد.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس